ثبت شرکت

ثبت شرکت، آغاز راه  کسب درآمد

ثبت شرکت

ثبت شرکت اولین قدم از مراحل شروع کار شرکت می باشد لذا کلیه شرکت هایی که در زمینه های گوناگون مانند، تجاری و اقتصادی فعالیت دارند از مرحله اول که ثبت شرکت است عبور کرده اند و با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها، مجوز آغاز فعالیت را بدست آورده اند.

شایان ذکر است در زمانی  که شرکت ها به ثبت می سند شخصیت حقوقی پیدا می کنند، بنابراین افراد موظفند که شرکت های خود را به ثبت برسانند.

شرکت ها به چند دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:

  • شرکت سهامی (عام یا خاص)
  • شرکت با مسولیت محدود
  • شرکت تضامنی
  • شرکت مختلط غیر سهامی
  • شرکت نسبی
  • شرکت تعاونی تولید و مصرف

در ادامه این مقاله به شرح فعالیت تعدادی از این شرکت ها پرداخته می شود.

نحوه ثبت شرکت سهامی خاص به چه نکاتی توجه دارد؟

ثبت شرکت

برای ثبت کردن شرکت های سهامی خاص اعضا آن باید از حداقل 3 نفر تشکیل شده باشد و سرمایه حداقلی آنها طبق شرایط اقتصادی و نوع فعالیت شرکت مشخص گردد و برای شروع کار مناسب باشد.

در خصوص اعضا هیات مدیره در شرکت سهامی خاص باید خاطر نشان کرد که این هیات باید حداقل 3 نفر عضو داشته باشد و در مبحث تقسیم مسولیت و میزان کارهر فرد به این صورت تعیین می شود که هر عضو نسبت به میزان سهامی که در شرکت قرار داده است مسولیتش بیشتر می گردد.

نکته مهم دیگری که در ثبت شرکت سهامی خاص حائز اهمیت می باشد این است که اعضا باید گواهی پرداخت بانکی که در هنگام تاسیس شرکت سرمایه خود را قرار داده اند ارائه دهند لذا 35 درصد از این سرمایه توسط بانک گواهی شود کفایت می کند.

یکی دیگر از قدم های ثبت شرکت سهامی خاص انتخاب عنوان یا نام شرکت است که جز اساسی ترین و حساسترین گزینه ها می باشد چرا که استفاده از نامی که بتواند خدمات شرکت را ارائه دهد می تواند در مسیری کسب و کار مثمر ثمر باشد.

در پایان روند ثبت شرکت، پس از تکمیل مدارک کارشناس اداره ثبت شرکت ها پیش نویسی جهت آگهی ثبت می کند و به اعضا ارائه می دهد.

 نحوه ثبت شرکت با مسولیت محدود، با شرایطی آسان

ثبت شرکت

این نوع از شرکت هایی که در زمینه تجارت فعالیت دارند می توانند با حداقل 2 عضو به عنوان شریک شرکت را به ثبت برسانند لذا از مزیت های شرکت با مسولیت محدود این است که برای ثبت و فعالیت در زمینه بازرگانی بسیار شرایط مطلوبی در نظر گرفته شده است.

از این حیث  با پرداخت کمترین هزینه افراد می توانند صاحب شرکت بازرگانی شوند و میزان مسولیت هیات مدیره در شرکت مسولیت محدود به صورت نامحدود می باشد.

 تفاوت شرکت سهامی خاص و مسولیت محدود، شامل چه نکاتی است؟

از بارزترین گزینه هایی که موجب فرق بین شرکت سهامی خاص و مسولیت محدود می گردد، تعداد اعضا تشکیل دهنده شرکت ها می باشد لذا تعداد شرکا در شرکت با مسولیت محدود 2 نفر و در سهامی خاص حداقل 3 نفر می باشند.

شرکت با مسولیت محدود سرمایه اولیه برای شروع و ثبت در اساسنامه ذکر شده است اما در سهامی خاص اعضا باید 35 درصد از سرمایه خود را گواهی کنند.

حضور بارزس منتخب اصلی در شرکت سهامی خاص الزامی می باشد اما در شرکت با مسولیت محدود به صورت اختیاری عنوان شده است.

انتخاب مدیران در شرکت سهامی خاص برای 2 سال انجام می گردد اما در شرکت با مسولیت محدود مدیر می تواند به صورت نامحدود در سمت مدیریت ثابت بماند.

 ثبت آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار برای شرکت سهامی خاص الزامی است اما برای شرکت با مسولیت محدود ضروری نمی باشد و سایر موارد دیگر که جز تفاوتهای شرکت سهامی خاص و شرکت مسولیت محدود قرار دارند لذا پرداخت به این گزینه ها از حوصله بحث خارج می باشد.

نحوه برگزاری مجمع عمومی در شرکت های سهامی خاص، چه مراحلی دارد؟

مجمع عمومی جز تخصصی ترین ارکان تصمیم گیری در شرکت ها سهامی به شمار می رود که اعضای آن از سهامداران شرکت سهامی تشکیل می شوند در زمان برگزاری این مجمع، سهامداران می توانند حضور داشته باشند و طبق اصول قانونی در تصمیم گیری سهیم باشند.

در پایان این مبحث به نحوه برگزاری مجمع می پردازیم، دعوت سهامداران برای تشکیل مجمع عمئمی از طریق درج آگهی در روزنامه ها کثیرالانتشار انجام می شود که در متن این آگهی دستور جلسه، تاریخ، ساعت شروع  جلسه به همراه آدرس درج می گردد.

باید خاطر نشان کرد که زمان چاپ و انتشار آگهی دعوت مجمع تا تاریخ شروع، باید کمتر از 10 روز و بیشتر از 40 روز باشد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

مطالب پیشنهادی

املاک خالصه
ادمین

املاک خالصه

املاک خالصه چه هستند؟ خالصه جات عبارت هستند از دهات و مراتع و بخصوص از زمان سلطنت«نادرشاه» به بعد، به دولت تعلق گرفته و به وسیله مامورین دولتی، اداره و توسط دولت، به رعایا و زارعین اجاره داده می شدند تا در آن کشت و زرع نمایند و عایداتی به دولت بپردازند. قانونی در سال

Read More »
روش تشخیص متثنیات از اراضی ملی
ادمین

روش تشخیص مستثنیات از اراضی ملی

روش تشخیص مستثنیات از اراضی ملی هر زمینی تا زمانی که شکل طبیعی داشته و هیچ گونه دخالت فیزیکی توسط انسان در آن صورت نگرفته باشد زمین غیر احیا شده است که در این صورت یا ملی یا مرتع است یا موات است و به محض اینکه اقدامی از سوی انسان به منظوری بهره برداری

Read More »
مرجع تشخصی اراضی ملی و صدور سند
ادمین

مرجع تشخیص اراضی ملی و صدور سند

مرجع تشخیص اراضی ملی و نحوه صدور سند مالکیت آن  تعریف منابع ملی: به معنی اخص به شرح ماده یک قانون ملی شدن جنگل های کشور مصوب 1341 عرضه و اعیانی کلیه جنگل ها و مراتع و پیشه های طبیعی و اراضی جنگلی کشور جز اموال عمومی محسوب و متعلق به دولت است و لو

Read More »
اسکرول به بالا
×

با سلام

به کارشناسی رسمی خوش آمدید. چطور میتوانیم کمکتان کنیم؟

× درخواست کارشناسی از واتس اپ
درخواست کارشناس آنلاین