کارشناس دادگستری
Home » کارشناس دادگستری
- اسفند 13, 1399
- 8:08 ب.ظ
کارشناس دادگستری، عادل قیمت گذار
درمقوله تخصصی قیمت گذاری املاک برای به دست آوردن ارزش واقعی آن بنا باید با کارشناسی و نظر کارشناسان خبره رسمی دادگستری انجام گیرد لذا با انتخاب این راه می توان قیمت حقیقی ملک را تضمین کرد.
چرا باید کارشناس رسمی بیاید؟
هنگامی که بحث موضوعات قانونی به میان می آید باید کارها با سلسه مراتب قانونی انجام شود به این صورت هنگامی که برای دریافت تهسیلات بانکی نیاز به وثیقه ملکی باشد از سوی بانک کارشناس رسمی دادگستری برای قیمت گذاری ملک حضور پیدا می کند تا با محاسبات دقیق قیمت به دست آمده را مشخص کند.
متقاضیان مهاجرت توجه کنند
کسانی که قصد مهاجرت به کشور دیگری دارند باید خدمات ارزیابی مهاجرت را پیش از رفتن انجام دهند که مهمترین مرحله در پروسه آماده سازی شرایط مهاجرت، داشتن توانایی مالی فرد است که برای به دست آوردن اطلاعات مالی شخص ابتدا دارایی فرد همچون املاک، توسط کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری می شود.
موضوعات مختلفی در حیطه امور کار قیمت گذاری ملک که باید توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام گیرد مطرح است که از حوصله این مقاله خارج می باشد و لذا باید در ادامه به عواملی که در قیمت گذاری مد نظر کارشناس می باشد را مورد بررسی قرار دهیم.
سند مالکیت، خشت اول بنا
همانگونه که می دانیم وقتی در یک بنا معمار خشت اول را کج بگذارد آن ملک نمی تواند استوار بماند از این حیث وقتی که سند مالکیت ساختمانی که وقفی، مبایعه و یا شش دانگ نباشد و مالکیت آن مشخص نگردد کل ارزش آن ملک کم می شود حتی اگر آن بنا بسیار مجلل و دارای قابلیت های رفاهی باشد.
کارشناس برای قیمت گذاری مناسب ملک آیتم هایی را در نظر دارد که اطلاعات حاصل به هر کدام موجب افزایش و یا کاهش قیمت در آن موضوع می گردد لذا در قدم بعدی، مساحت ملک را مورد بررسی قرار می دهد در این زمینه برملک نیز از جمله نکاتی است که مورد توجه کارشناس قرار می گیرد.
در ادامه باید خاطرنشان کرد که کاربری ملک با شاخص های مربوط به آن گزینه سنجیده می شود به طور مثال ملک مسکونی باشد یا تجاری و صنعتی که هر کدام معیار خاص خود را دارند اگر ملک مسکونی باشد موقعیت محله ای و دسترسی به خدمات شهری و اگر تجاری باشد محل رفت و آمد مشتری برای کسب و کار و نزدیک بودن به مراکز خرید ملاک افزایش قیمت ملک توسط کارشناس می باشد.
ارزیاب ملک باید کارشناس دادگستری باشد
در موضوع ارزیابی املاک که توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام می شود در حیطه ملک تجاری، علاوه بر متراژ و سند مالکیت و موقعیت منطقه ای که ساختمان در آن بنا شده، ارزش سرقفلی ملک تجاری که همان حق کسب و کار و داشتن مشتری های ثابت در آن مغازه بوده، را مد نظر خواهد داشت.
در ارزیابی املاک اگر ملک صنعتی و کارخانه ای باشد در ارزیابی توسط کارشناس رسمی به صورت تخصصی توسط کارشناس مهندسی رشته ماشین آلات برای بررسی کارخانه و تجهیزات و ابزار های مورد استفاده تولید نیز دخیل می شود که به صورت دقیق ارزیابی صورت پذیرد.
در اندازه گیری مساحت ملک کارشناس با استفاده از دوربین های نقشه برداری به طور دقیق ابعاد را به دست می آورد از این حیث متراژ صحیح ساختمان برای انجام کارهای شهرداری لازم می باشد.
سود کمتر وام بانکی مساوی خرید ملک
کارشناس دادگستری در زمان ارزیابی ملک تار و پود و خشت خشت ساختمان را تحلیل و بررسی می کند در این خصوص سود تسهیلات بانکی ملک از موثرترین نکاتی است که در ارزیابی حائز اهمیت می باشد به این گونه که وام ملک اعم از مسکونی و تجاری، هر اندازه که سود کمتری به آن تعلق بگیرد قدرت خرید آن ملک با دریافت وام بیشتر می شود.
درسخن آخر این مقاله باید یادآوری کرد که پارامترهای گوناگونی برای ارزیابی و قیمت گذاری املاک موجود است از جمله، زیرساخت بنا، منطقه جغرافیایی که ملک در کجای شهر قرار دارد و جز مناطقی می باشد که نرخ زمین های آنها گران است و یا برعکس، نورگیری ساختمان و دکوراسیون و آکساسوارهایی که در طراحی داخلی و خارجی بنا استفاده شده است کلیه این موارد در نظر کارشناس دادگستری دارای ارزش می باشد.
لینک های مرتبط
مطالب پیشنهادی
املاک خالصه
املاک خالصه چه هستند؟ خالصه جات عبارت هستند از دهات و مراتع و بخصوص از زمان سلطنت«نادرشاه» به بعد، به دولت تعلق گرفته و به وسیله مامورین دولتی، اداره و توسط دولت، به رعایا و زارعین اجاره داده می شدند تا در آن کشت و زرع نمایند و عایداتی به دولت بپردازند. قانونی در سال
روش تشخیص مستثنیات از اراضی ملی
روش تشخیص مستثنیات از اراضی ملی هر زمینی تا زمانی که شکل طبیعی داشته و هیچ گونه دخالت فیزیکی توسط انسان در آن صورت نگرفته باشد زمین غیر احیا شده است که در این صورت یا ملی یا مرتع است یا موات است و به محض اینکه اقدامی از سوی انسان به منظوری بهره برداری
مرجع تشخیص اراضی ملی و صدور سند
مرجع تشخیص اراضی ملی و نحوه صدور سند مالکیت آن تعریف منابع ملی: به معنی اخص به شرح ماده یک قانون ملی شدن جنگل های کشور مصوب 1341 عرضه و اعیانی کلیه جنگل ها و مراتع و پیشه های طبیعی و اراضی جنگلی کشور جز اموال عمومی محسوب و متعلق به دولت است و لو